Főoldal Kezdőlap Céginfo Adatvédelem Elérhetőség
 
 
 
   
 
 
Keresés
Telefonkönyv
  Keressen tudakozónkban telefonszám szerint! 
Kérjük az adott formában írja be a telefonszámot: 36/22/234567
  Telefonszám:
 
Egyéni előfizetők keresése név, cím és telefonszám alapján
 
   
 
     
 
 
   
Város
   
   
   
Kerület
   
 
 
Szolgáltatásaink
 
  Tevékenységi körök
Adatbázisunkban megtalálható legkeresettebb tevékenységi körök listáját ezen a linken találják. A lista szinte percenkét változik, böngésszen Ön is a favoritok között!
Termék / szolgáltatás
Tekintse meg regisztrált ügyfeleink termékeit, szolgáltatásait! Folyamatosan bővülő adatbázisunkban mindenki megtalálja azt, amit keres.
Apróhirdetés
Oldalunkon bárki díjmentesen feladhatja apróhirdetéseit, böngészheti mások által. A hirdetések valódiságáért felelősséget nem vállalunk, a törvénybe ütköző hirdetéseket töröljük.
Hírlevél
Iratkozzon fel  hírlevelünkre, melynek útján rendszeres tájékoztatást kap újdonságainkról, partnereink által meghirdetett akciókról, aktualitásokról.
   
    Partnereink
Kiemelt partnereink, ügyfeleink hirdetéseit és bannereit ezen az oldalon találhatja meg. Kattintson az oldalra! Érdemes!
Céges statisztika
Regisztrált ügyfeleink egyéni jelszóval megtekinthetik vállalkozásuk saját keresési és kiajánlási statisztikáját. Amennyiben Önnek még nincs jelszava, e-mailben kérheti ügyfélszolgálatunkon.
 
   
  Regisztráció
Oldalunkon online regisztráló partnereink kedvezményes lehetőséget kapnak a megjelenésre, bónusz szolgáltatásokkal, kiemelt hirdetési felülettel.
Adatmódosítás
Ügyfeleink ezen adatlap kitöltésével is kérhetik rendszerünkben megjelenített adataik módosítását.  Kérjük az adatlap pontos és hiteles kitöltését.
Legfrissebb cégek
Tekintse meg legújabb üzleti partnereink listáját! A lista minden új regisztrációval frissül, látogasson el oldalunkra naponta!
Keresőbox
Helyezze el díjmentesen  keresőboxunkat weboldalára, így Magyarország piacvezető programrendszere az Ön oldaláról is elérhető lesz!

 
 
Legfrissebb hírek
   
     
Hirdetések
 

 
 

A Központi Tudakozó az egyetemes szolgáltatóktól független szolgáltató.
Cégünk az Önök érdekében minoségbiztosítási okokból az összes bejövo és kimeno telefonbeszélgetést rögzíti.

Kapcsolat | Impresszum | Adatvédelem | Elfogadási feltételek | Jogi nyilatkozat | Észrevételek | Kiemelt partnerek | Keresőbox